DogDi

DogDi

Dog Walking and Pet Sitting (hotel) services with GPS and reports
Mar 29 '16
Dogdi - noi plimbam caini si ei ne iubesc
Ca multi proprietari de caini, la un moment dat v-ati pus intrebarea .. “de ce ar fi bine sa angajez un dog walker (persoana specializata care va plimba cainele) ?

Raspunsul e relativ simplu … câinele va fi mult mai sanatos si mai fericit prin atingerea obiectivelor de mers la oliță :) , exercitii fizice, dragoste si ingrijire; există multe motive și bene
Dogdi - noi plimbam caini si ei ne iubesc
Ca multi proprietari de caini, la un moment dat v-ati pus intrebarea .. “de ce ar fi bine sa angajez un dog walker (persoana specializata care va plimba cainele) ?

Raspunsul e relativ simplu … câinele va fi mult mai sanatos si mai fericit prin atingerea obiectivelor de mers la oliță :) , exercitii fizice, dragoste si ingrijire; există multe motive și beneficii dincolo de acestea. În acest articol, voi discuta avantajele de a angaja o persoana care sa vina regulat ca sa plimbe cainele dvs si sa aiba grija de acesta cand dvs sunteti plecat, putand chiar sa il ia la el acasa pentru cateva zile cand sunteti in concediu sau sa vina la dvs de 2-3 ori pe zi tot cand sunteti plecat in concediu pentru a il duce afara si pentru socializare.

Inainte sa incepem proiectul DOGDI , am aflat rapid ca proprietar de caini ca nu reuseam intotdeauna sa ajung acasa in timp util de la birou si astfel cainii mei ori isi faceau nevoile in casa ori se tineau pana ajungeam. De multe ori pentru ca intarziam destul de mult datorita programului de la munca, acestia se apucau si rodeau mobila sau cablurile devenind destul de periculos pentru ei.

Am incercat sa mai trimit din cand in cand cate o ruda cate un prieten sau un vecin sa ma ajute dar bineinteles ca nici acestia nu erau disponibili oricand. Astfel am descoperit necesitatea de a avea o persoana care sa imi plimbe cainii sau care sa stea cu ei cand eu sunt plecat cateva zile.Bazandu-ma pe experienta proprie si destul de vasta in acest domeniu, m-am apucat de proiectul DOGDI. La DOGDI gasesti intotdeauna o persoana specializata care sa vina sa iti plimbe cainele, ca tu sa ai un program flexibil si sa poti lucra linistit. Iata aici cateva avantajele generate de serviciile de plimbari caini DOGDI :

DOGDI (plimbare caini) iti este de folos daca ai un program incarcat la birou sau daca esti plecat destul de des. Frecventa necesara de plimbare a cainilor difera in functie de varsta cainelui, nivelul de energie, rutine zilnice care ii plac si necesitati fiziologice. Catelusii mici (8-12 saptamani) vor sa iasa foarte des afara, de minim 5-6 ori pe zi. Adultii pe de alta parte au nevoie intre 2 si 4 iesiri pe zi care sa totalizeze un minim de 2 ore de plimbare.
DOGDI (plimbare si pensiune canine / cazare / pet sitting) iti este de folos pentru cazarea cainelui in momentul in care pleci in vacata. Astfel, daca duci cainele la un hotel, acesta va fi foarte stresat si speriat incat nu isi gaseste stapanul sau persoana care il plimba zi de zi. Prin serviciile DOGDI cazare poti sa stai linistit incat cainele tau va sta impreuna cu prietenul lui de joaca, cel care il plimba in fiecare zi. Vei primi zilnic rapoarte, poze, ca sa vezi ce mai face prietenul tau jucaus. Cainele tau poate ramane si la tine acasa si ingrijitorul sau (cel care il plimba) poate trece in fiecare zi sa il duca afara, sa ii puna mancare, apa si sa verifice tot timpul starea sa. Astfel catelul sta relaxat pe canapeaua pe care sta de obicei si nu se sperie de schimbarea locului.
DOGDI (vizita veterinar) Ai cainele programat la veterinar pentru control sau pentru ca a venit vara si trebuie pur si simplu tuns? DOGDI se ocupa si de asta impreuna cu DOGDImobilul :) Noi iti ducem si iti aducem cainele de la doctor, oricand e necesar.


Intr-un final, serviciile noastre de plimbare caini vor ajuta catelul dvs sa fie mai sociabil, mai sanatos, mai bucuros si mult mai cuminte.

Recomandam sa ne sunati pentru orice intrebare si nu uitati, PRIMA PLIMBARE E GRATUITA ca sa vedem cum ne intelegem cu prietenul canin :)
more
3
Florin G , Radu - Marius D and 1 more gave heat