Recommendations

La idea del projecte és molt bona. Permetrà a usuaris d'arreu llogar varis productes en diferents situacions i localitzacions geogràfiques, obtenint-ne així un benefici mutu. L'estudi de mercat realitzat confirma que una gran part d'usuaris no dubtarien en utilitzar l'aplicació. Jo mateixa l'utilitzaria en diverses ocasions, enlloc de comprar un producte que possiblement utilitzis només algun cop puntual tens la oportunitat de llogar-lo i fer-ho més rendible. Així doncs, jo recomano invertir en aquesta idea innovadora.

La idea que preseten és bona i pot permetre a l'usuari de l'app obtenir un rendiment econòmic d'un material que possiblement estarà sense ús gran part del temps

Oscar Pierre
Co-Founder, Glovo

Iwana Rent és una gran idea i un gran projecte. Després de la bomba de Wallapop, aquests nois han fet un estudi de mercat molt bo per demostrar que hi ha una gran oportunitat en aplicar el mateix model a alquilers. Lo més important és que l'equip està executant ràpid, i tenen el roadmap tecnològic avançat i molt clar pels següents mesos. Entenen bé els entremats d'un marketplace - sharing economy, i tenen un go-to-market estrategy molt ben plantejat. Recomano 100% invertir en aquest equip.