Wereldwijd de best gewaardeerde opslagcontainer. USC actief in Europese markt aanbieden containerverhuur, kopen, en leasen. Zijn volledig geïsoleerd/goedkoop.

Universal Storage Containers zijn ontworpen om 365 dagen per jaar buiten te staan. De containers zijn goed beveiligd, goed geventileerd, volledig geïsoleerd, ongedierte bestendig en passen mooi in het landschap. Universal Storage Containers worden gebouwd naar een beproefd Amerikaans ontwerp en kunnen op locatie binnen 30 minuten door twee personen worden geassembleerd. Vervoer van de opslagboxen is mogelijk met een BE-rijbewijs. De containers zijn op te delen in zelfstandig toegankelijke units, hebben naar wens deuren aan de voor-, achter- of zijkant(en) en zijn hiermee multifunctioneel op uw opslaglocatie inzetbaar....
Wereldwijd de best gewaardeerde opslagcontainer. USC actief in Europese markt aanbieden containerverhuur, kopen, en leasen. Zijn volledig geïsoleerd/goedkoop.

Universal Storage Containers zijn ontworpen om 365 dagen per jaar buiten te staan. De containers zijn goed beveiligd, goed geventileerd, volledig geïsoleerd, ongedierte bestendig en passen mooi in het landschap. Universal Storage Containers worden gebouwd naar een beproefd Amerikaans ontwerp en kunnen op locatie binnen 30 minuten door twee personen worden geassembleerd. Vervoer van de opslagboxen is mogelijk met een BE-rijbewijs. De containers zijn op te delen in zelfstandig toegankelijke units, hebben naar wens deuren aan de voor-, achter- of zijkant(en) en zijn hiermee multifunctioneel op uw opslaglocatie inzetbaar.
More information

Employees